Zafír légterelős alapkályha (vízteres és külső légellátásos változatban is)

Árajánlat kérése

(vízteres és külső légellátásos változatban is)

"Zafír" alapkályha
Légterelős frontlappal

Kandallóink helyszínen történő felszerelését cégünk gyakorlott szakemberekkel, garanciával vállalja. Helyszíni felszerelés ára ÁFA-val 130 000 Ft, valamint kiszállás Pápa 20 km-es körzetében ingyenes, 20 km fölött a 20 km fölötti rész 300 Ft/km.

További elérhető konfigurációval kapcsolatban vegye fel velünk a kapcsolatot, vagy kérjen egyedi árajánlatot.


TERMÉKLEÍRÁS
A Zafír típusú kandallókályhák egy öntöttvas kandallóbetétre épülő acéllemez burkolatú és acéllemez áramlásjavító betétekkel ellátott egyedi kialakítású falra szerelhető nagy teljesítményű fatüzeléses fűtőtestek.

A Zafír falra szerelhető kandallókályha család kiváló hatásfokú esztétikus fűtőeszköze bármilyen stílusú lakókörnyezetnek.

ELŐNYEI
A falra szerelhető Zafír és Rubin kandallókályha előnyei:

  • A fém kialakítás és minimalista stílusú vonalvezetés révén divatos, elegáns megjelenés.
  • A hagyományos kandallókkal ellentétben falra szerelhető, ezért optikailag nem csökkenti a teret, nagyobb kialakítású kandallókályha beépítésével sem nyomja el ,de meghatározza a kandalló a lakótér stílusát és látványvilágát.
  • A kandallókályha lemezburkolata alatt a levegő a függőleges légfolyósokon keresztül nagy keresztmetszeten tud áramolni , így a jó levegőáramlás révén a hatásfoka lényegesen jobb a talapzatra állított, ill. befalazott típusokénál.
  • A fém kialakításnak köszönhetően a termikus késleltetése kicsi, tehát hamar bemelegíti a felfűtendő teret.
  • Az öntöttvas belső elemeknek köszönhetően az élettartama rendkívül hosszú.
  • A kandallókályha kialakítás révén a kandalló nem elválaszthatatlan tartozéka az épületnek akár idővel áthelyezhető, vagy továbbértékesíthető.

MŰKÖDÉS
Zafír és Rubin falra szerelhető kandallócsalád burkolata alatt kialakított nagy keresztmetszetű légcsatornákban a felmelegedő levegő lassú áramlással biztosítja a légtér gazdaságos kifűtését.

KONFIGURÁCIÓ ÉS MEGJELENÉS
A Zafír típusú kandalló többféle konfigurációban is kérhető, érdeklődjön elérhetőségeinken.

Listába teszem