Honlapunk nem webáruházként működik, a megadott árak tájékoztató jellegűek, a szállítási és fizetési feltételek egyedi megállapodás alapján történnek.

Szolgáltató adatai:
Cégnév: Strong Cabinet 2000 Kft.
Székhely: Veszprém, Baláca u. 23.
Üzem: Pápa, Külső-veszprémi út 39.
Adószám: 24748461-2-19
Telefon: +36 30 507 8701
Email: info@strongcabinet2000.com

A kandallók fontosabb jellemzőit a termékleírásban, a  használattal kapcsolatos információkat pedig a használati utasításban találja, amit a kandallóhoz mellékelünk.

A kandallók  mellett feltüntetett árak bruttó forgalmazási árak forintban. Nem cégünk által gyártott termékeinknél a feltüntetett árak a beszerzési árak változásával módosulhatnak. A visszaigazolt ár jelenti a megállapodás alapját.

A Megrendelők, érdeklődők számunkra megadott adatait bizalmasan kezeljük, az adatvédelmi szabályok maximális betartásával dolgozunk.

Az ön által elküldött ajánlatkérést cégünk fogadja, és pár napon belül felvesszük a kapcsolatot e-mailben.

A szerződés a vételár megállapodás szerinti részének az átutalásával, illetve kifizetésével jön létre.  A megrendelt termék a teljes vételár kifizetését követően kerül a Megrendelő tulajdonába.

A honlapon feltüntetett daraboktól eltérő kivitelezést is vállalunk, de az külön árképzés szerint történik.

A kandallókat a megrendelés alapján egyeztetve, saját járművel, személyesen szállítjuk a vásárlóhoz.

Az általunk gyártott termékeinkre minimum 12 hónap garanciát biztosítunk, ennél hosszabb garanciális időre külön feltételek teljesítésével van lehetőség.

A vásárolt termékkel kapcsolatos kifogását telefonon jelezheti a +36 30 507 8701 számon, vagy cégünkhöz címzett levélben, az info@strongcabinet2000.com e-mail címen.

A honlapunkról történő ajánlatkéréssel a vásárló kijelenti, hogy elolvasta az Általános Szerződési Feltételeket.