Gyártott termékek

Gyártott termékek
A Zafír, Rubin és Smaragd típusú kandallókályhák egy öntöttvas kandallóbetétre épülő acéllemez burkolatú és acéllemez áramlásjavító betétekkel ellátott egyedi kialakítású falra szerelhető nagy teljesítményű fatüzeléses fűtőtestek.
A Zafír, Rubin és Smaragd falra szerelhető kandallókályha család kiváló hatásfokú esztétikus fűtőeszköze bármilyen stílusú lakókörnyezetnek.
Megnézem

Kandalló betétek

Kandalló betétek
Cégünk önállóan nem forgalmaz kandalló betéteket, kizárólag gyártott termékeink részeiként. Az információk tájékoztató jellegűek.

Cégünk elsődlegesnek tartja a minőséget, melyet kiváló partnereink biztosítanak az ön számára.
Kiemelt partnereink a Liseo és a Moretti.
Megnézem

Gyártott trezorszekrényeink

Gyártott trezorszekrényeink
A Strong Cabinet szekrénycsalád egyesíti a trezorszekrények és az igényes kialakítású szekrények előnyös funkcionális és esztétikai tulajdonságait. A hagyományos szekrényekkel ellentétben, robosztus fémszerkezetes kialakítású, amely ellenáll az illetéktelen felnyitás ellen. Elegáns, bármely igényes lakókörnyezethez illeszthető külsővel rendelkezik, ráadásul szétszerelhető szerkezetű, így bárhova - akár körlépcsős folyosós lakóházakba is - elszállítható és ott összeszerelhető.
Megnézem

Épületdiagnosztika, állapotfelmérés

Ingatlanvásárlás előtt áll? Ne vegyen zsákbamacskát- segítségemmel valós képet kaphat a kiszemelt épület műszaki állapotáról.

Több évtizedes épület fenntartási tapasztalattal rendelkező szakértőként, korrekt áron átvizsgálom a kiszemelt ingatlanát, majd felújítási tervet készítek,ami tartalmazza az azonnal elvégezendő és az ütemezhető feladatokat ,ezzel segítve az alkufolyamatot, ill. a későbbi nem várt költségek esélyének minimalizálását.

Hogy, a megálmodott új otthona ne rémálom legyen.
Hogy, ebben a nehéz döntésben ne legyen független szakmai segítség nélkül.
Hogy, legyen alkupozícióban, szakértő által alátámasztott műszaki érvekkel tudja a végleges vételárat csökkenteni.
Hogy, reális képe legyen a megvásárolandó ingatlan valós költségéről, ami a vételáron túl az esetleges azonnali, ill. rövidtávon várható műszaki pulsz kiadásokat is tartalmazza.
Hogy, használt ingatlan vásárlása esetén független szakember által készített felújítási ütemtervvel rendelkezzen.


Családi ház, lakás, nyaraló vagy üzleti ingatlan vásárlás előtt rengeteg bosszúságtól, plusz költségtől kímélheti meg magát, amennyiben a megvásárolandó ingatlant nagy tapasztalattal rendelkező épületfenntartó szakemberrel vizsgáltatja át.
Megnézem