Rubin fatárolóval (vízteres és külső légellátásos változatban is)

Árajánlat kérése

"Rubin" alapkályha
Sima frontlappal
50 cm-es testrerögzített fatárolóval
Fatároló a kandalló bal oldalán
1 db üvegpolccal
világítás előkészítéssel

Kandallóink helyszínen történő felszerelését cégünk gyakorlott szakemberekkel, garanciával vállalja. Helyszíni felszerelés ára ÁFA-val 130 000 Ft, valamint kiszállás Pápa 20 km-es körzetében ingyenes, 20 km fölött a 20 km fölötti rész 300 Ft/km.

További elérhető konfigurációval kapcsolatban vegye fel velünk a kapcsolatot, vagy kérjen egyedi árajánlatot.


TERMÉKLEÍRÁS
A Rubin típusú kandallókályhák egy öntöttvas kandallóbetétre épülő acéllemez burkolatú és acéllemez áramlásjavító betétekkel ellátott egyedi kialakítású falra szerelhető nagy teljesítményű fatüzeléses fűtőtestek.

A Rubin falra szerelhető kandallókályha család kiváló hatásfokú esztétikus fűtőeszköze bármilyen stílusú lakókörnyezetnek.

ELŐNYEI
A falra szerelhető Zafír, Rubin és Smaragd kandallókályha előnyei:

A fém kialakítás és minimalista stílusú vonalvezetés révén divatos, elegáns megjelenés.
A hagyományos kandallókkal ellentétben falra szerelhető, ezért optikailag nem csökkenti a teret, nagyobb kialakítású kandallókályha beépítésével sem nyomja el ,de meghatározza a kandalló a lakótér stílusát és látványvilágát.
A kandallókályha lemezburkolata alatt a levegő a függőleges légfolyósokon keresztül nagy keresztmetszeten tud áramolni , így a jó levegőáramlás révén a hatásfoka lényegesen jobb a talapzatra állított, ill. befalazott típusokénál.
A fém kialakításnak köszönhetően a termikus késleltetése kicsi, tehát hamar bemelegíti a felfűtendő teret.
Az öntöttvas belső elemeknek köszönhetően az élettartama rendkívül hosszú.
A kandallókályha kialakítás révén a kandalló nem elválaszthatatlan tartozéka az épületnek akár idővel áthelyezhető, vagy továbbértékesíthető.

MŰKÖDÉS
Zafír, Rubin és Smaragd falra szerelhető kandallócsalád burkolata alatt kialakított nagy keresztmetszetű légcsatornákban a felmelegedő levegő lassú áramlással biztosítja a légtér gazdaságos kifűtését.

KONFIGURÁCIÓ ÉS MEGJELENÉS
A Zafír és Rubin típusú kandalló többféle konfigurációban is kérhető, vegye fel velünk a kapcsolatot, vagy kérjen egyedi árajánlatot.

Listába teszem