Rubin alapkályha (vízteres és külső légellátásos változatban is)

Árajánlat kérése

"Rubin" alapkályha
Sima frontlappal
Fatároló nélkül

Kandallóink helyszínen történő felszerelését cégünk gyakorlott szakemberekkel, garanciával vállalja. Helyszíni felszerelés ára ÁFA-val 30 000 Ft, valamint kiszállás Pápa 20 km-es körzetében ingyenes, 20 km fölött a 20 km fölötti rész 100 Ft/km.

További elérhető konfiguráció a letölthető dokumentumban található, vagy kérjen egyedi árajánlatot.


TERMÉKLEÍRÁS
A Rubin típusú kandallókályhák egy öntöttvas kandallóbetétre épülő acéllemez burkolatú és acéllemez áramlásjavító betétekkel ellátott egyedi kialakítású falra szerelhető nagy teljesítményű fatüzeléses fűtőtestek.

A Rubin falra szerelhető kandallókályha család kiváló hatásfokú esztétikus fűtőeszköze bármilyen stílusú lakókörnyezetnek.

ELŐNYEI
A falra szerelhető Zafír és Rubin kandallókályha előnyei:

A fém kialakítás és minimalista stílusú vonalvezetés révén divatos, elegáns megjelenés.
A hagyományos kandallókkal ellentétben falra szerelhető, ezért optikailag nem csökkenti a teret, nagyobb kialakítású kandallókályha beépítésével sem nyomja el ,de meghatározza a kandalló a lakótér stílusát és látványvilágát.
A kandallókályha lemezburkolata alatt a levegő a függőleges légfolyósokon keresztül nagy keresztmetszeten tud áramolni , így a jó levegőáramlás révén a hatásfoka lényegesen jobb a talapzatra állított, ill. befalazott típusokénál.
A fém kialakításnak köszönhetően a termikus késleltetése kicsi, tehát hamar bemelegíti a felfűtendő teret.
Az öntöttvas belső elemeknek köszönhetően az élettartama rendkívül hosszú.
A kandallókályha kialakítás révén a kandalló nem elválaszthatatlan tartozéka az épületnek akár idővel áthelyezhető, vagy továbbértékesíthető.

MŰKÖDÉS
Zafír és Rubin falra szerelhető kandallócsalád burkolata alatt kialakított nagy keresztmetszetű légcsatornákban a felmelegedő levegő lassú áramlással biztosítja a légtér gazdaságos kifűtését.

KONFIGURÁCIÓ ÉS MEGJELENÉS
A Zafír típusú kandalló többféle konfigurációban is kérhető, melyeket részletesebb ebben a letölthető dokumentumban tekinthet meg. Az egyszerűség és érthetőség kedvéért ezekből kiragadva néhányat, képekkel és szöveggel bemutatom az egyes konfigurációs lehetőségeket.

Listába teszem