Termékkínálatunkat, valamint termékeink minőségét folyamatosan fejlesztjük, ezzel biztosítva vevőink elégedettségét. Termékkínálatunkban markáns helyet foglalnak el, a biztonságtechnikát, mint hozzáadott érteket tartalmazó termékek.

  • A Klasszik trezorszekrényünk formavilága, megjelenése egyszerre modern és klasszikus, egyértelműen meghatározó berendezési tárgyként kiváló minőségű fa és fémmunka biztosítja a funkcionalitás és az esztétikum találkozását.
  • Az Antik trezorszekrény családunk azon lakberendezési irányvonal kedvelőinek kíván segítséget nyújtani, akik egy már meglévő sötétebb tónusú enteriőrbe kívánják illeszteni ezt a már megjelenésével is igényességet tükröző termékcsaládunkat.
klasszik
A "klasszik" kialakítású terzorszekrényünk
antik
Az "antik" kialakítású terzorszekrényünk

A szekrény burkolt, nem látható része 4-12mm-es acélszerkezet, amely változattól függően kiváló minőségű olasz, vagy német zárszerkezettel és biztonsági szerelvényekkel biztosítja, hogy csak a kulccsal, vagy kóddal rendelkező személy tudjon a szekrény tartalmához hozzáférni.

Trezorszekrényeink kiváló minőségű olasz vagy német trezorzárakkal szereltek, ill. szintén prémium kategóriás német biztonsági távirányítható kódolóegységekkel ellátva a rendelt variációnak megfelelően.

3 pontos zárbetétes
3 pontos zárbetétes
digitális kódoló
digitális kódoló
7 pontos trezorzára
7 pontos trezorzáras

Kis szériás trezorszekrényeinket két fő alapstílust követve (Klasszik, Antik) dolgoztunk ki, amelyekkel szeretnénk a legtöbb vevői igényt lefedni. Ezektől eltérő stílusjegyek, ill. műszaki tartalom eseten egyedi árajánlat alapján készítjük biztonsági szekrényeinket.

Exkluzív trezorszekrények
Prémium kategóriás termékeink a legigényesebb lakókörnyezetbe is bátran beilleszthetők.
Érdekel
Kérjen ajánlatot!
Szeretné biztonságban tudni dolgait? Hívjon bennünket, vagy küldjön nekünk egy emailt és mi hamarosan jelentkezünk!