"Klasszik" kialakítású trezorszekrény

Árajánlat kérése

780 000 Ft-tól

Klasszik trezorszekrényünk formavilága, megjelenése egyszerre modern és klasszikus, egyértelműen meghatározó berendezési tárgyként kiváló minőségű fa és fémmunka biztosítja a funkcionalitás és az esztétikum találkozását.

A Strong Cabinet szekrénycsalád egyesíti a trezorszekrények és az igényes kialakítású szekrények előnyös funkcionális és esztétikai tulajdonságait. A hagyományos szekrényekkel ellentétben, robosztus fémszerkezetes kialakítású, amely ellenáll az illetéktelen felnyitás ellen. Elegáns, bármely igényes lakókörnyezethez illeszthető külsővel rendelkezik, ráadásul szétszerelhető szerkezetű, így bárhova - akár körlépcsős folyosós lakóházakba is - elszállítható és ott összeszerelhető.

Biztonság

A szekrény burkolt, nem látható része 4-12mm-es acélszerkezet, amely változattól függően kiváló minőségű olasz, vagy német zárszerkezettel és biztonsági szerelvényekkel biztosítja, hogy csak a kulccsal, vagy kóddal rendelkező személy tudjon a szekrény tartalmához hozzáférni.

 

Zárszerkezet

Trezorszekrényeink kiváló minőségű olasz vagy német trezorzárakkal szereltek, ill. szintén prémium kategóriás német biztonsági távirányítható kódolóegységekkel ellátva a rendelt variációnak megfelelően.

3 pontos zárbetétes      3 pontos zárbetétes digitális kódolóval      7 pontos trezorzára
          3 pontos zárbetétes            3 pontos zárbetétes digitális kódolóval         7 pontos trezorzáras

Üzem - Gyártás

Egy korszerű gyártási szemléletű vállalkozásnak, felelősségteljesen kell gazdálkodnia, azokkal a természeti javakkal, amik tágabb és szűkebb lakókörnyezetünk élhetőségét biztosítják. A Strong Cabinet 2000 Kft. arculatának kialakításánál már a gyártóterület megtervezésénél figyeltünk ezen szempontok kiemelt érvényesítésére. A gyártóterület nem zöldmezős beruházásként, hanem egy elavult gyártócsarnok, teljes felújításával lett kialakítva, így az újonnan kialakított csapadékvíz gyűjtő és felhasználórendszerrel a megújuló energiát hasznosító fűtéssel, a korszerű hőszigetelő rendszerrel, de akár a szelektív hulladékgyűjtéssel is egyaránt figyelünk környezetünkre. Az elkülönített fémipari és összeszerelő üzemegységekben folyó magas színvonalú gyártási tevékenységgel szeretnénk garantálni vevőink elégedettségét, hogy mindig kiváló választás legyen a cégünk által gyártott termék.

        

 

Kis szériás trezorszekrényeinket két fő alapstílust követve (Klasszik, Antik) dolgoztunk ki, amelyekkel szeretnénk a legtöbb vevői igényt lefedni. Ezektől eltérő stílusjegyek, ill. műszaki tartalom eseten egyedi árajánlat alapján készítjük biztonsági szekrényeinket.

Listába teszem