"Antik" kialakítású trezorszekrény

1 150 000 Ft
980 000 Ft

a feltüntetett ár a 7 pontos matura zárral és biztonsági szerelvényekkel felszerelt szekrényekre vonatkozik !!


Az Antik trezorszekrény családunk azon lakberendezési irányvonal kedvelőinek kíván segítséget nyújtani, akik egy már meglévő sötétebb tónusú enteriőrbe kívánják illeszteni ezt a már megjelenésével is igényességet tükröző termékcsaládunkat.

A Strong Cabinet szekrénycsalád egyesíti a trezorszekrények és az igényes kialakítású szekrények előnyös funkcionális és esztétikai tulajdonságait. A hagyományos szekrényekkel ellentétben, robosztus fémszerkezetes kialakítású, amely ellenáll az illetéktelen felnyitás ellen. Elegáns, bármely igényes lakókörnyezethez illeszthető külsővel rendelkezik, ráadásul szétszerelhető szerkezetű, így bárhova - akár körlépcsős folyosós lakóházakba is - elszállítható és ott összeszerelhető.

Biztonság

A szekrény burkolt, nem látható része 4-12mm-es acélszerkezet, amely változattól függően kiváló minőségű olasz, vagy német zárszerkezettel és biztonsági szerelvényekkel biztosítja, hogy csak a kulccsal, vagy kóddal rendelkező személy tudjon a szekrény tartalmához hozzáférni.

 

Zárszerkezet

Trezorszekrényeink kiváló minőségű olasz vagy német trezorzárakkal szereltek, ill. szintén prémium kategóriás német biztonsági távirányítható kódolóegységekkel ellátva a rendelt variációnak megfelelően.

3 pontos zárbetétes      3 pontos zárbetétes digitális kódolóval      7 pontos trezorzára
          3 pontos zárbetétes            3 pontos zárbetétes digitális kódolóval         7 pontos trezorzáras

Üzem - Gyártás

Egy korszerű gyártási szemléletű vállalkozásnak, felelősségteljesen kell gazdálkodnia, azokkal a természeti javakkal, amik tágabb és szűkebb lakókörnyezetünk élhetőségét biztosítják. A Strong Cabinet 2000 Kft. arculatának kialakításánál már a gyártóterület megtervezésénél figyeltünk ezen szempontok kiemelt érvényesítésére. A gyártóterület nem zöldmezős beruházásként, hanem egy elavult gyártócsarnok, teljes felújításával lett kialakítva, így az újonnan kialakított csapadékvíz gyűjtő és felhasználórendszerrel a megújuló energiát hasznosító fűtéssel, a korszerű hőszigetelő rendszerrel, de akár a szelektív hulladékgyűjtéssel is egyaránt figyelünk környezetünkre. Az elkülönített fémipari és összeszerelő üzemegységekben folyó magas színvonalú gyártási tevékenységgel szeretnénk garantálni vevőink elégedettségét, hogy mindig kiváló választás legyen a cégünk által gyártott termék.

        

 

Kis szériás trezorszekrényeinket két fő alapstílust követve (Klasszik, Antik) dolgoztunk ki, amelyekkel szeretnénk a legtöbb vevői igényt lefedni. Ezektől eltérő stílusjegyek, ill. műszaki tartalom eseten egyedi árajánlat alapján készítjük biztonsági szekrényeinket.

Listába teszem